Mørksejloins med kål og urtesovs

Jeg spiser desværre ikke så meget fisk som jeg gerne ville. Jeg kan virkelig godt lide fisk så det er egentlig helt tosset. Når jeg endelig laver fisk ender jeg ofte med at lave denne urtesovs til. Den er SÅ smagsfuld og nem at lave og passer sammen med stort set alle fisk. Det grønne tilbehør kan du variere fuldstændig som du har lyst til. God fornøjelse!

Opskrift – 2 personer

2 mørksejloins, ca. 300 g

Salt og peber

1/2 broccoli

1/4 spidskål

Smør til stegning

Urtesovs

4-5 ansjoser

2 spsk kapers

2 fed hvidløg

2 tsk dijonsennep

1 dl olivenolie

1 spsk æblecidereddike

1 stor håndfuld persille

1 stor håndfuld basilikum

1 håndfuld mynte

Skal og saft fra 1/2-1 lime

Kom alle ingredienserne til urtesovsen i en foodprocessor eller minihakker. Blend indtil det har en ensartet konsistens. Snit spidskål og skær broccolien i buketter. Smelt smør på en pande og steg dine grøntsager. Jeg putter broccoli på panden først og lader det stege ca. 3-4 minutter inden jeg putter kålen på. Anret dine grøntsager på en tallerken. Smelt lidt mere smør på panden og læg fisken på. Lad den stege et par minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Anret fisken ved siden af dine stegte grøntsager og server med urtesovs til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *