Grønkålsvafler

Vafler som substitut for brød er jo genialt. Dem her får deres smukke grønne farve fra grønkålen. Fyldet bestemmer du helt selv selv.

Opskrift – 3-5 stk. alt efter vaffeljern

120 g hytteost

3 æg

50 g grønkål

10 g loppefrøskaller (Grøn HUSK)

1 dl vand

Smør til stegning

Tænd vaffeljernet. Kom alle ingredienser i en skål og blend med en stavblender. Lad dejen trække 4-5 minutter. Pens vaffeljernet med smør og hæld dej i så det passer. Hellere for lidt end for meget. Bag til de er klar. Brug i stedet for brød i en god sandwich. Jeg fyldte min med snittet kål, spejlæg, sprød serranoskine, avokado og en rest ost. De er også perfekte på brunchbordet søndag morgen med sødt tilbehør som f.eks bær, flødeskum og kakaonibs osv. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *