Peanutbutter-chocolate cookies

Opskriften på dem her kan jeg ikke tage æren for. Den har jeg fundet hos www.madbanditten.dk. Jeg har dog ændret en smule for at få den til at matche mine smagsløg endnu bedre. Hvis du kan lide cookies og peanutbutter så er du landet det helt rigtige sted.

Opskrift – 14-16 stk.

150 g blød smør

25 g SukrinGold

1 æg

1 dl affedtet mandelmel fra Funktionel Mad

1 tsk vaniljepulver

1/2 tsk bagepulver

3 spsk peanutbutter uden tilsat sukker

1 lille håndfuld saltede peanuts, lethakkede

30 g mørk chokolade, hakket – Jeg bruger 92%

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk det bløde smør sammen med SukrinGold. Tilsæt ægget og pisk igen. Tilsæt nu affedtet mandelmel, vaniljepulver og bagepulver og pisk igen til det bliver en jævn masse. Peanutbutteren kommes i og der piskes igen. Til sidst kommer du dine hakkede peanuts og chokolade i dejen og vender det hele forsigtigt sammen. På en bageplade beklædt med bagepapir laver du nu små klatter af dejen. Ca. 1,5 tsk. dej pr. cookie. Du behøver ikke trykke dem flade, den del klarer varmen i ovnen. Bag dem på midterste rille i 13-14 minutter eller indtil de er let gyldne. Tag de bagte cookies ud og lad dem køle HELT af på bagepladen inden du serverer dem, ellers kan de godt smuldre. De kan både opbevares på køl og frost. Jeg spiser dem helst direkte fra fryseren da jeg synes de har har lidt mere sejhed når de er iskolde. Rigtig god fornøjelse, og held og lykke med ikke at spise dem allesammen på én gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *