Hjemmelavet sukkerfri syltetøj

Syltetøj er normalt fyldt med sukker, men denne hjemmelavede udgave indeholder kun sødmen fra bærrene og eventuelt en lille smule sødning hvis du synes. Hvilke bær du bruger, bestemmer du selv. Geleringen sørger chiafrøene for. Perfekt til pandekager, på din chiagrød eller på en skive brød. God fornøjelse!

2 glas

400-500 g frosne bær. Vælg dine favoritter og bland gerne flere slags

1 tsk vaniljepulver

Evt. en spsk Sukrin eller SukrinMelis

3 spsk chiafrø

Kog bærrene op med vaniljepulver og sødning hvis du ønsker dette. Blend med en stavblender i gryden hvis du ønsker en fin og ens konsistens eller lad det være hvis du er mere til det rustikke. Kom chiafrøene i og rør det hele godt sammen. Fordel i glassene og lad det køle lidt ned inden du sætter dem på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *