Grøn morgenmadsbowl

Jeg springer ofte morgenmaden over. Mest fordi jeg sjældent er sulten de første mange timer af dagen. Men hvis den lette sult alligevel melder sig kan jeg godt lide at lave den her nemme bowl. Den kan jeg godt holde mig kørende på i mange timer. Og så er den virkelig pæn!

1 person

1 avokado

2 håndfulde frisk spinat

2 dl kokosfløde

1 tsk friskrevet ingefær

1 tsk vaniljepulver

Saft og skal af 1/2 økologisk citron

1 håndfuld isterninger

Kom alle delene i en blender og blend indtil du har en jævn blanding. Hæld i en skål og anret med dine yndlingstoppings. Jeg veksler lidt men bruger ofte bær, lidt ristede nødder og/eller kerner, kokosmel, peanutbutter, kakaonibs og syltetøj. Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *