Steaksalat med rucola, pinjekerner og parmesan

En frokost i den virkelig gode ende. Sådan en lækker rosastegt steak, sammen med den bitre rucola, og toppet med pinjekerner og parmesanost – det kan virkelig noget. Forkæl dig selv og dine smagsløg. God fornøjelse!

1 person

1 god steak ca. 200 g – Jeg brugte en rumpsteak

1 fed hvidløg i skiver

1 spsk pinjekerner

2 håndfulde rucola

30-40 g parmesan i flager

2 tsk smør + 1/4 dl olivenolie til stegning

Salt og peber

Olivenolie

Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de tager farve. Pas på de ikke bliver sorte. Tag kernerne af panden og læg dem til side. Skru nu op for varmen på blusset til middel-høj varme og lad panden blive varm. Kom smør + olie på panden og lad det smelte sammen. Kom de tynde skiver hvidløg på panden og derefter din steak. (Følg vejledningen på pakken omkring stegetid. Min fik 3 minutter på hver side) Steg til steaken har en god stegeskorpe og vend den. Krydr med salt og peber og steg den færdig. Lad den hvile et par minutter. Anret rucola på en tallerken. Skær steaken i skiver og fordel dem ovenpå salaten og drys med pinjekerner og parmesan. Dryp olivenolie udover og afslut med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *