Squashkage med varme krydderier

Den her kage er bare god og hyggelig. Jeg elsker den krydrede smag og det faktum at den også er fuld af grøntsager. Og at den lige er toppet med en lækker creamcheese glasur gør det bestemt ikke dårligere. Perfekt til eftermiddagskaffen i en rolig weekend.

8-10 personer

Kage

4 æg

1 dl fløde

70 g smeltet smør

350 g squash

3 spsk SukrinGold

3 spsk brunkagekrydderi – Jeg brugte den fra Urtekram

1 tsk kanel

2 tsk bagepulver

50 g pofiber

1 dl mandelmel

Creamcheese glasur

200 g Philadelphia

1 spsk SukrinMelis

1 spsk citronsaft

Skal af 1 økologisk citron (gem lidt til at pynte med)

Pynt

Revet økologisk citronskal

Ristede græskarkerner

Et drys brunkagekrydderi

Tænd ovnen på 180 grader. Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen i en skål. Riv squashen groft og klem så meget væske ud som du kan. Kom det op i skålen sammen med resten af ingredienserne og pisk det hele godt sammen. Smør en lille bageform med smør eller kom bagepapir i den og hæld dejen i. Bag i 40-50 minutter. Tjek din kage flere gange da bagetiden kan variere alt efter din form. Tag kagen ud og lad den køle helt af. Pisk Philadelphia, SukrinMelis, citronsaft og citronskal sammen og fordel over den afkølede kage. Pynt med citronskal, ristede græskarkerner og brunkagekrydderi inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *