Oopsies

Hvis du spiser LowCarb eller KETO er du højst sandsynligt stødt på oopsies eller skybrød. Det er et nemt og hurtig “brød” og fungerer fint som base for pålæg. Desuden kan det varieres på virkelig mange måder så det passer både i det søde og det salte køkken. Min opskrift er en basisopskrift. Man kan tilføje stødt kanel, lidt sødning, frysetørret hindbær, hvidløgspulver, krydderurter, drysse med sesamfrø eller nigellafrø osv. Kun fantasien sætter grænser.

6-8 stk

3 æg

100 g Philadelphia

1 tsk bagepulver

1 spsk loppefrøskaller (Grøn HUSK)

Tænd ovnen på 150 grader. Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive, mindst 8-10 minutter. Pisk derefter, i en anden skål, æggeblommerne godt sammen med Philadelphia, bagepulver, loppefrøskaller og eventuelle krydderier. Vend derefter æggehviderne i stille og roligt, indtil dejen samler sig og du har en ens masse. Fordel 6-8 flade brød på en bageplade, beklædt med bagepapir, og drys med eventuel topping. Bag i ovnen i omkring 30 minutter til de er faste og gyldne.

One thought on “Oopsies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *