Chiagrød

Chiagrød er endnu en af de retter der kan varieres utroligt meget. Jeg kan bedst lide den helt simpel, bare med en smule sødning og lidt vaniljepulver og så toppet med lidt knas og bær. Spis den enten til morgenmad eller dessert. Prøv dig frem til du finder din favorit. Tilsæt citronsaft og skal for en frisk og let syrlig grød, eller lav en chokoladeversion ved at tilsætte kakaopulver. Du kan også vende grøden med et par skefulde kogte bær, eller måske tilsætte lidt mandelessens for en slags chia-alamande. Grøden skal helst trække 8-10 timer, så hvis du ønsker at spise den til morgenmad skal du lave den aftenen før.

2 portioner

4 spsk chiafrø

1 dåse kokosmælk

1 spsk Sukrin

1 tsk vaniljepulver

Evt. anden tilsætning (kakaopulver, kogte bær, citronsaft osv)

Bland alle ingredienser sammen og rør det hele godt rundt. Sæt blandingen på køl og rør gerne i grøden flere gange i løbet af den første time for at fordele chiafrøene ordentligt. Server med dine favorittoppings. Jeg har her brugt jordbær, kakaonibs, hakkede mandler og peanutbutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *