Fyldte koteletter med let salat

Midt i alt det her kulde, sne og corona-nedlukning, drømmer jeg om dansk sommer og mad fra grillen. Jeg havde nogle langtidsbagte tomater i køleskabet der skulle bruges, og fik lyst til noget der smagte af sommer.

Opskrift – 2 personer

2 svinekoteletter

4 skiver chorizo – Jeg brugte kalkunchorizo

1/2 kugle frisk mozzarella

Olivenolie

Salt og peber

Salat

Et par håndfulde spæde salatblade

2 spsk soltørrede tomater

2 spsk pinjekerner

Frisk timian

Olivenolie

Salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader. Skær en lomme i hver af koteletterne. Del mozzarellaen og kom chorizo og ost ind i koteletterne. Krydr med salt og peber. Luk evt. med en kødnål. Kom olivenolie på en grillpande og varm op. Læg koteletterne på den varme pande og steg til de har grillmønster. Steg videre i ovnen i 4-5 minutter. Tag koteletterne ud. Rist pinjekernerne på en tør pande. Hold godt øje med dem. Læg et par håndfulde salatblade på et fad eller i en skål og fordel soltørrede tomater og ristede pinjekerner udover. Drys med frisk timian og stænk med olivenolie. Slut af med salt og friskkværnet peber. Så er der mad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *