Frokostwrap med varmrøget laks og fetadressing

Jeg elsker at lave en nem wrap til frokost og fylde den med rester og andet godt fra køleskabet. I dag blev det én med varmrøget laks og en hurtig fetadressing.

Opskrift på wrap – 2 personer

3 æg

Evt. lidt fløde

Salt og peber

Smør til stegning

Opskrift på fetadressing – 4 portioner

1-2 fed hvidløg, hakket fint

15 g dijonsennep

Skal og saft af 1/2 økologisk citron

200 g creme fraiche 38%

Friskhakket purløg eller forårsløg, mængde efter smag

100 g smuldret fetaost – Jeg bruger PUCK

1/4-1/2 dl vand, alt efter ønsket konsistens

Salt og peber

Slå æggene ud i en skål og put evt. lidt fløde i, samt salt og peber. Pisk massen godt sammen. Varm panden op til lav/middel varme og lad en lille klat smør smelte, inden du hælder halvdelen af æggemassen på panden. Lad den passe sig selv indtil den har sat sig så meget at den kan vendes. Når den er stegt på begge sider lægges den på en tallerken og du laver nu den anden wrap på samme måde.

Til dressingen blander du blot alle ingredienser godt sammen. Justér tykkelsen med vand og smag til med salt og peber. Læg nu en stor håndfuld salat på den ene halvdel af hver wrap og fordel den varmrøgede laks ovenpå. Jeg brugte ca. 100 g varmrøget laks til hver wrap. Luk wrappen og server med dressingen til. Drys evt. med lidt friske urter. Den resterende dressing kan opbevares på køl et par dage og smager dejligt ovenpå avokado, salater eller som dip til broccoli- eller bønnefritter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.