Pandebrødene får en let sødlig smag fra kokosfibermelet. De er især gode til krydret mad. Jeg har her lavet 4 versioner, men prøv dig frem med dine favoritkrydderier.
4 brød – grundopskrift
1 spsk FiberHusk (Den gule)
1 dl kokosfibermel
1 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
40 g smeltet smør
2 dl vand
Smør til stegning
Rør FiberHusk, kokosfibermel, bagepulver og salt sammen i en skål. Bland det smeltede smør og vandet i, og rør godt indtil dejen samler sig. Del dejen i 4 dele og tryk dem flade. Steg i smør 1-2 minutter på hver side. De er færdige når de har fået pletter.
Italiensk-version – Tilsæt 1/2 tsk hvidløgspulver og 1/2 tsk tørret oregano til dejen. Drys med tørret basilikum på hver side og tryk det ind i dejen inden stegning.
Chili-version – Tilsæt 1/2 tsk hvidløgspulver og 1/2 tsk chilipulver til dejen. Drys med tørrede chiliflager på hver side og tryk dem ind i dejen inden stegning.
Naan-version – Tilsæt 1/2 tsk hvidløgspulver og 1/2 tsk løgpulver til dejen. Drys med nigellafrø på hver side og tryk dem ind i dejen inden stegning.
Jeg er blevet inspireret af denne opskrift – HER