Pandebrød

Pandebrødene får en let sødlig smag fra kokosfibermelet. De er især gode til krydret mad. Jeg har her lavet 4 versioner, men prøv dig frem med dine favoritkrydderier.

4 brød – grundopskrift

1 spsk FiberHusk (Den gule)

1 dl kokosfibermel

1 tsk salt

1/2 tsk bagepulver

40 g smeltet smør

2 dl vand

Smør til stegning

Rør FiberHusk, kokosfibermel, bagepulver og salt sammen i en skål. Bland det smeltede smør og vandet i, og rør godt indtil dejen samler sig. Del dejen i 4 dele og tryk dem flade. Steg i smør 1-2 minutter på hver side. De er færdige når de har fået pletter.

Italiensk-version – Tilsæt 1/2 tsk hvidløgspulver og 1/2 tsk tørret oregano til dejen. Drys med tørret basilikum på hver side og tryk det ind i dejen inden stegning.

Chili-version – Tilsæt 1/2 tsk hvidløgspulver og 1/2 tsk chilipulver til dejen. Drys med tørrede chiliflager på hver side og tryk dem ind i dejen inden stegning.

Naan-version – Tilsæt 1/2 tsk hvidløgspulver og 1/2 tsk løgpulver til dejen. Drys med nigellafrø på hver side og tryk dem ind i dejen inden stegning.

Jeg er blevet inspireret af denne opskrift – HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.