Der har været påskeferie på bloggen. Jeg har nydt dagene med min familie på fyn. Håber også at du har haft nogle dejlige dage.
I dag er der en lækker cremet spinatcurry på menuen. Den er mild og lækker og har en helt fantastisk farve, og så passer den perfekt til de her lidt kolde dage. Hav en skøn weekend.
4 personer
600 g kyllingebrystfilet
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær
2 tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
1/2 tsk gurkemeje
2 spsk garam masala
500 g frossen spinat
2 dl fløde
3 dl vand
1 kyllingebouillonterning
2 dl creme fraiche 18%
Salt og peber
Olie til stegning
Kom løg og hvidløg i en minihakker og hak det helt fint. Riv ingefær. Kom løg, hvidløg og ingefær i en sauterpande eller gryde sammen med olie og svits til løgene klarer. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og kom dem på panden sammen med krydderierne. Vend det hele godt rundt og steg til kyllingen er gennemstegt. Kom spinat, fløde, vand og bouillonterningen i gryden og bring det i kog. Lad det simre i 20-25 minutter og tilsæt så creme fraichen. Smag til med salt og peber. Server sammen med blomkålsris og naan-oopsies.