Kylling i spicy peanutbuttersauce

Jeg har en kæmpe svaghed for peanutbutter. Men det er vist en af de ting der deler vandene lidt. Lidt ligesom koriander (som jeg i øvrigt også er kæmpe fan af!) Nå, men den her cremede, krydrede peanutbuttersauce med kylling smager virkelig fantastisk. og jeg synes du skal give den et skud selvom du måske er lidt skeptisk. Jeg er sikker på du vil kunne lide den.

2 personer

2 kyllingebrystfileter

3 spsk peanutbutter uden tilsat sukker

1/2 finthakket rød chili

2 tsk rød karrypasta

2 dl kokosfløde

1 dl piskefløde

1 dl vand

1 kyllingebouillonterning

Saften fra 1 lime

1-2 spsk tamari

Smør til stegning

Tilbehør

Blomkålsris

Saltede peanuts eller ristede og saltede græskarkerner

Forårsløg i tynde skiver

Skær kyllingen ud i passende bidder. Steg i smør på en pande indtil de er gennemstegte. Kom peanutbutteren på panden til kyllingen og lad det varme lidt op inden du tilsætter finthakket chili og karrypasta og rører godt rundt. Tilsæt derefter kokosfløde, piskefløde, vand, bouillonterning og limesaft og lad det koge op og simre indtil det tykner. Smag sovsen til med tamari. Server med blomkålsris, nødder eller kerner og forårsløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *