Fiskefrikadeller med remoulade er virkelig bare et perfekt match! Gode til både børn og voksne. og kan spises både kolde og varme. Mine fiskefrikadeller er uden mel og remouladen er en hurtig og nem, hjemmerørt en af slagsen. Spis til frokost med nogle grøntsagsstænger og tomater til, eller til aftensmad med broccolifritter til. God fornøjelse!

Fiskefrikadeller
Ca. 500 g fisk – Jeg brugte 200 g fersk laks, 200 g torskefilet og 100 g varmrøget laks
1 æg
1 spsk pofiber
1 stor dusk dild
Salt og peber
Smør + olie til stegning
Hak kødet helt fint, brug evt. en blender. Hak dilden fint og tilsæt til farsen sammen med resten af ingredienserne. Varm smør og olie på en pande. Form frikadeller i hånden med en ske og steg dem på begge sider indtil de er gennemstegte. Det er dælme nemt ik?!
Server med hjemmelavet remoulade som du finder – HER